Nyílt kurzusok tervezése

Nyílt kurzusok tervezése

kezdoldal_ver3.jpg

A kurzus lezárult, a feladatok nem aktívak, a kurzus már nem teljesíthető, az anyagok viszont elérhetőek maradtak. Jó böngészést kívánunk!

A beiratkozás a Csatlakozás a kurzushoz linkre (vagy gombra) kattintással történik meg.

Az 1-6. modul tananyagai a Modulok menüpont alatt érhetőek el.

Jelölje Ön is, hogy honnan vesz részt a MOOC-on. Kattintson a + gombra a térkép jobb felső sarkában! A feladat részletes leírásáért kattintson ide.

 

Mi a MOOC? című videó teljes szövegű leírásának megtekintése.

Kiknek ajánljuk ezt a kurzust?

Ez a kurzus azoknak a pedagógusoknak, elsősorban egyetemi oktatóknak, középiskolai tanároknak szól, akik az online tanulás előnyeit kívánják tanítványaik számára kínálni, ezzel kapcsolatos ismereteiket bővíteni kívánják vagy csak most ismerkednek a lehetőségeikkel. Minden szakembernek örülünk, aki résztvevőként kölcsönös vélemény- és tapasztalatcserében kívánja megosztani tudását másokkal, hogy minél többet profitálhassanak a résztvevők.

Kikkel fogok tanulni ebben a kurzusban?

Töltse ki felmérésünket, és tekintse meg a felmérés néhány eredményét összefoglaló infografikánkat! Töltse ki profilját, és adja be profiloldalának elérhetőségét a Canvas-profil készítése c. feladatban!

Kik a kurzus oktatói, facilitátorai?

Abonyi-Tóth Andor portréja

Dr. Abonyi-Tóth Andor

1484691368_234__profile_thumb.jpg

Farkas Bertalan Péter

1535713534_252__profile_thumb.jpg

Dr. Tóth-Mózer Szilvia

Mikor kezdődik a kurzus?

A kurzus várhatóan 2018. október 2-án kezdődik. A beiratkozás már megnyílt, szeretettel üdvözöljük a kurzusfelületen! Felhívjuk figyelmét, hogy a kérdőív kitöltése nem a beiratkozás, az a Csatlakozás a kurzushoz gombra történő kattintással történik meg. Ne felejtse el aktiválni regisztrációját az e-mail postafiókjába érkezett megerősítő e-maillel!

A kurzus az EFOP-3.4.3-16-2016-00011 pályázat keretében jött létre.arculat.png

 

Kurzusösszegzés:

Dátum Részletek